Ga naar de site van restaurant Dubbel Ga naar de site van Restaurant In De Buurt

Menu

Menu Stoop en Stoop 2018

Voorgerechten  
Brood met kruidenboter 4.50
Gegratineerde uiensoep 5.25
Hollandse erwtensoep met worst 5.75
Pompoensoep met zoete aardappel en kokosmelk  5.75
3 Vegetarische loempia’s met een chilidip 6.25
6 Van dobben bitterballen 5.75
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes en Old Amsterdam kaas 9.00
6 Gamba’s gebakken in knoflook peperoli 17.50

 

Salades
Geitenkaas salade met honing, walnoten en rode biet       
Thaise salade van noodles met taugé, champignons, ui, koriander en gegrilde Black Angus biefstuk    
Salade met gerookte zalm en groene asperges  
Salade met avocado, gerookte kip, groene appel en walnoten   
Als voorgerecht  7.25
Als hoofdgerecht 13.75

 

Vegetarische hoofdgerechten  
Tortellini gevuld met spinazie en ricotta, groene pesto en een kruidige tomatensaus 13.75
Drie kleuren pasta met pesto, groente en pecorino 13.50

Groene curry met broccoli, bloemkool, aubergine en linzen geserveerd met pandanrijst

13.50
Kindermenu
Kipnuggets met friet en appelmoes   7.50
Hoofdgerecht vlees  
Mixed grill met 2 koude sausjes 18.00
Entrecote met rode wijnsaus, knoflook en sjalotjes 17.50
Hollandse biefstuk met huisgemaakte pepersaus 16.00
Wienerschnitzel met champignonsaus 12.75
Spareribs zoet, pikant of Louisianastyle gemarineerd, geserveerd met 2 sauzen 16.00
Kip of varkenshaas, beide geserveerd met satésaus en kroepoek 15.00
Gegrilde lamskoteletjes met knoflookboter 17.00
Hamburgers  
Runderburger met Old Amsterdam kaas, bacon en mango chili salsa 14.00
Stoop en Stoop burger met uiencompote, tomaat en guacamole 14.00
Groenteburger dubbelop met gegrilde courgette, ui, champignons en mango chili salsa 13.75
Hoofdgerechten vis  
2 Gebakken Sliptong met remouladesaus                              15.75
Zalmfilet van de grill met witte wijnsaus en garnalen 16.75
Pittige noedels met gamba's 16.50
Gekookte mosselen 16.50
3-Kleuren fusilli pasta met gerookte zalm, courgette, room en cherrytomaatjes 15.00
Gebakken gamba’s in knoflook, chili en gember afgeblust met Chinese rijstwijn   17.50 16.50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met stevige frieten en een frisse salade
Desserts  
Dame Blanche 5.75
Cheesecake met frambozensaus 6.25
Chocolademousse 5.75
Crème Brûlée 5.25
Appeltaart met karamelsaus, ijs en slagroom 7.25
Affogato, vanille-ijs met espressokoffie en amandellikeur 7.25


 

 

Borrel  
Kaasstengels met chilisaus 6.50
Gemengd groot bittergarnituur (15 stuks) 12.50
Kleine portie borrel spareribs 6.50
Garnalen croquetjes met soja dip 6.50
Vietnamese loempia's met chilisaus 6.25

 

Menu Stoop en Stoop 2018