Ga naar de site van restaurant Dubbel Ga naar de site van Restaurant In De Buurt

Menu

Placemat menu Eetcafe Stoop & Stoop Amsterdam

Voorgerechten  
Brood met kruidenboter 4.25
Gegratineerde uiensoep 5.25
Hollandse erwtensoep met worst 5.75
Gemarineerde kippenpootjes met gember, koriander en gehakte cashewnoten 6.25
Gamba's gebakken in knoflook-peperolie 8.50
Hollandse garnalencocktail met toast 10.50
6 'van Dobben' bitterballen 5.50
Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Old Amsterdam 9.50

 

Salades
Salade Stoop & Stoop: Salade van gerookte kip, avocado en croûtons
Salade Geitenkaas: Warme geitenkaas, honing en walnoten
Thaise salade: Pikante noedelsalade met dun gesneden biefstuk, koriander, sesamolie en cashewnoten
Gambasalade: Gegrilde Black Tiger garnalen met zongedroogde tomaatjes
Als voorgerecht  7.00
Als hoofdgerecht 13.50

 

Vegetarische hoofdgerechten  
Tortellini gevuld met spinazie en ricotta, rode pesto en tuinkruidensaus 13.50
Drie kleuren pasta met pesto, groente en pecorino 13.50
Drie kleuren pasta in knoflookroom met groente 13.50

 

Kindermenu
Kipnuggets met friet en appelmoes   7.50

 

Hoofdgerecht vlees  
Wiener schnitzel met champignonsaus 12.50
Hollandse biefstuk met huisgemaakte pepersaus 16.00
Lamskoteletjes van de grill met knoflookboter 16.50
Mixed grill met 2 koude sauzen 18.00
Ossenhaas met rode portsaus 20.50
Spareribs  
Zoet, pikant of Louisianastyle gemarineerd, geserveerd met 2 sauzen 16.00
Saté  
Kip of varkenshaas, beide geserveerd met satésaus en kroepoek 15.00
Burgers  
Kipburger met bacon en guacamole 13.50
100% Runderburger met pittige salsa en cheddarkaas 14.00
Stoop en Stoop burger met uiencompote, augurk en onze eigen saus 14.00
Hoofdgerechten vis  
Pasta met zalm, room, cherrytomaatjes en aubergine                                  15.00
2 Gebakken Sliptong met remouladesaus 15.50
Pittige noedels met garnalen 16.50
Zalmfilet van de grill met witte wijnsaus en Hollandse garnaaltjes 16.50
Gebakken grote gamba's in knoflook 17.50
Gekookte mosselen met 3 sauzen (alleen in het seizoen) 16.50

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met stevige frieten en een frisse salade

 

Desserts  
Kinderijsje 4.50
Crème Brûlée 5.00
Huisgemaakte chocolademousse 5.50
Dame Blanche 5.50
IJs met vruchtjes en aardbeiensaus 6.50
Cheesecake met frambozensaus 6.00
Banana Split: banaan, vanille ijs, advocaat, chocoladesaus en slagroom 7.50
Hollandse appeltaart met vanilleijs en kaneelsaus 6.00

 

Borrel  
Kaasstengels met chilisaus 6.50
Gemengd groot bittergarnituur (15 stuks) 12.50
Kleine portie borrel spareribs 6.50
Garnalen croquetjes met soja dip 6.50
Vietnamese loempia's met chilisaus 6.00

 

Placemat menu Eetcafe Stoop & Stoop Amsterdam